Minorul din Bistra a fost găsit, e bine și va fi predat familiei. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. La căutări au participat 27 de polițiști, 6 jandarmi, 2 polițiști locali, 2 voluntari și 4 pompieri. Minorul a fost găsit pe raza localității Bistra unde s-a ascuns, într-un imobil dezafectat.

Știrea inițială:

Polițiștii din Alba caută un minor care a plecat de la domiciliul său și nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 13  septembrie 2019, în jurul orei 23,30, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către o femeie din Bistra, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului BALEA DĂNUȚ IOAN sunt următoarele:

  • înălțime 1,65 m,
  • greutate 45 de kg,
  • păr negru, tuns scurt,
  • ochi căprui,
  • constituție astenică;

La data plecării, acesta purta blugi albaștri, cămașă albă, bluză roșie și geacă neagră.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire, la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.