Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a lansat sâmbătă, 30 de noiembrie, Campania națională „Bucuria de a fi propriul tău stăpân!”.
 
Vicepreședintele umanist, av. Daniel Ionașcu, a prezentat în cadrul conferinței de presă, organizate astăzi la sediul PPU (social-liberal), concluziile Consiliului Național Extraordinar, desfășurat în perioada 29-30 noiembrie.
 
Vă prezentăm Rezoluția Consiliului Național Extraordinar al PPU (social-liberal):
 
Asumând principiile doctrinei umaniste,
Analizând evoluția clasei politice din România în ultimii 30 de ani,
Considerând că este necesară o schimbare fundamentală a reperelor de eficientă și competență din politică românească
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a hotărât:
1.   Să promoveze atât în interiorul partidului cât și în cadrul funcțiilor politice alese sau numite, persoane împlinite din punct de vedere uman și profesional, care au capacitatea să facă politică în interesul general al românilor, nu pentru interesele personale sau de grup.
 
2.     Pentru a asigura prosperitatea societății românești trebuie eliminată  „politică de căpătuială”, promovată sistematic în ultimii 30 de ani, de către persoane care și-au folosit funcțiile politice și administrative pentru a-și asigura beneficia materiale și influența personală.
3.     Asumând punctele 1 și 2, PPU (social-liberal) declanșează o campanie națională – „Bucuria de a fi propriul tău stăpân!” – prin care vor fi selectați transparent candidații umaniști pentru alegerile locale.