Trei bărbați din comuna Albac, cercetați pentru tăiere ilegală și furt de material lemnos

Trei bărbați din comuna Albac sunt cercetați de polițiști pentru tăiere ilegală și furt de material lemnos. Ar fi tăiat, fără drept, 13 arbori cu un volum de 54 de metri cubi, care au fost găsiți și indisponibilizați de polițiști, cu ocazia controlului în teren.

 

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au identificat 3 bărbați, de 36, 42 și 51 de ani, din comunele Albac și Poiana Vadului, județul Alba, care sunt bănuiți de tăiere ilegală și furt de arbori.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2020, cei trei ar fi tăiat, fără drept, din locurile numite  ”La Barșa” și ”La Vidra”, 13 arbori, de esență rășinoasă și foioasă.

 

Materialul lemnos, cu un volum de 54,8 metri cubi, găsit de polițiști cu ocazia controlului efectuat în teren, a fost ridicat și predat în custodia unui ocol silvic.

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârșite infracțiunile precum și pentru identificarea tuturor persoanelor care ar putea avea legătură cu activitatea infracțională a celor 3 bărbați.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentOra 18:00 – Culisele statului paralel. De ce a „ruginit” sistemul de termoficare din Capitală? În 2020, bucureștenii se spală la lighean
Articolul următorS-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat fosta iubită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.