Doi transportatori de material lemnos au fost sancționați de poliţiştii din Cugir au sancţionat, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. Materialul lemnos nu purta marca de transport, iar avizele de însoţire a mărfii nu erau completate corespunzător.

În seara zilei de 19 decembrie 2018, poliţiştii din Cugir, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, din IPJ Alba, în zona „Râul Mare” din Cugir, au oprit, pentru control, două camioane încărcare cu câte 25 de metri cubi de material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, conducătorii acestora au prezentat avizele de însoţire a mărfii, însă, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acestea nu erau completate corespunzător.

Cu ocazia controlului efectuat aspra încărcăturilor, poliţiştii au constatat că materialul lemnos transportat nu avea aplicată marca de transport.

Față de cei doi conducători auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, în conformitate cu art. 21, lit. d și i din Legea 171/2010, privind stabilirea contravenţiilor silvice.