Șapte tineri din Sebeș, care, în noaptea de 15/16 iunie i-ar fi gresat pe alți 4 tineri care se aflau într-o zonă publică din oraș au fost identificați cu operativitate de către polițiștii din municipiu.

În noaptea de 15/16 iunie 2019, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Lucian Blaga din municipiu, a avut loc o agresiune în urma căreia mai multe persoane au suferit leziuni corporale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, toți din Sebeș, aflați în stare de ebrietate, care au reclamat faptul că mai multe persoane necunoscute i-au agresat. Trei dintre victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, două rămânând internate.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în cursul zilei de duminică, 16 iunie, agresorii au fost identificați. Aceștia sunt 7 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 20 ani, (4 minori și 3 majori), din Sebeș, Alba Iulia și Săsciori, care au fost conduși la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit că, agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool, iar în timpul acesteia uneia dintre victime i-a căzut telefonul mobil, care a fost sustras de către unul dintre agresori.

Față de agresorii majori, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 17 iunie, i-au prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, aceștia urmând să fie cercetați sub control judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.