Spectacolul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, „Capra cu trei iezi”, în regia colectivă a Teodorei Popa, Irinei Melnic, Vioricăi Boda și Ramonei Benchea-Mincu, a obținut Premiul de POPULARITATE în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin”, ediția a 3-a, Timișoara 2018.

La ceastă ediție de festival au participat 16 trupe de teatru din patru țări: România, Italia, Ungaria și Republica Moldova, iar juriul a fost format din specialiști în artele spectacolului: președintele juriului – Oana Leahu, regizor și decan al Facultății de arte în limba română, Universitatea de Arte din Tg. Mureș, Toma Hogea – regizor și actor, Gabriela Mariș – teatrolog, Adela Moldovan – regizoare și actriță și Clara Dărângă Râșnoveanu – scenograf.

Acest premiu de popularitate ne bucură și ne onorează în același timp. În palmaresul teatrului, de 66 de ani de activitate, s-au primit multe categorii de premii, dar nu și acesta. Suntem mândri, cu atît mai mult, pentru că acest spectacol este o creație colectivă a actrițelor teatrului nostru. Spectacolul Capra cu trei iezi este un spectacol cu succes la public, iubit deopotrivă de copii și părinți. Felicit toată echipa spectacolului!” – Ioana Bogățan, manager.

Spectacolul estea realizat după o dramatizare de Cristian Pepino, scenografia – Marian Sandu , muzica – Levente Szöcs, distribuția – Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic, Teodora Popa, Tudor Cristian Popa și Cristian Bojan, Rareș Bogdan Porca , regia tehnică – Elena Madaras , lumini – Călin Popa și Ovidiu Tămășan, sunet – Florin Andrea, mașiniști – Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer, croitorie -Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia. Manager Ioana Bogățan.