Staţiunea turistică Albac din Munţii Apuseni va găzdui vineri, sâmbătă şi duminică, 9 – 11 august 2019, Târgul Naţional de Turism Rural.

După cum știți deja Târgul de la Albac face parte din programul Consiliului Județean Alba de dezvoltare a turismului rural, scopul său fiind acela de a promova potenţialul turistic al Munţilor Apuseni.

Ne mândrim că târgul nostru este singurul de acest gen din țară.

Implicarea Consiliului Județean Alba și a Primăriei Albac în organizarea sa, precum și calitatea ofertei turistice din zonă sunt factorii determinanți care au făcut ca acest târg să reziste în timp și să se dezvolte.” – spune domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Evenimentul este cel mai longeviv şi cel mai mare târg de promovare a turismului rural din România, reunind reprezentanţii din turism la nivel regional şi naţional: agenţii de turism, unităţi de cazare, operatori de servicii turistice, dar şi reprezentanţi ai unor unități administrativ teritoriale cu potenţial în ceea ce priveşte turismul rural.

Programul târgului va fi completat cu spectacole folclorice și de muzică ușoară, focuri de tabără și artificii, târg național al meșterilor tradiționali, concursuri și activități pentru copii.