Stagiu de pregătire internațional pentru polițiștii din mai multe județe

Stagiu de pregătire internațional organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, pe linie de acţiuni speciale.

Tactica intervenţiei rapide şi a armelor de foc reuneşte în judeţul Harghita luptători din alte încă 9 judeţe, dar şi militari, specialişti ai structurii de combatere a criminalităţii organizate şi poliţişti din Slovacia şi Republica Moldova.

În perioada 27 iunie – 03 iulie 2021, Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, organizează un Stagiu de pregătire în domeniul tacticilor de intervenție și a armelor de foc.

La activităţile operative de specializare şi schimb de experienţă, alături de echipa gazdă sunt invitate să participe alte încă 9 echipe de luptători de la structurile de acţiuni speciale ale Poliţiei Române, una din Bucureşti şi 8 din judeţele Alba, Bacău, Braşov, Covasna, Hunedoara, Iaşi, Satu Mare şi Mureş.

Participarea interinstituţională va fi asigurată de specialiştii militari ai Brigăzii 61 Vânători de Munte „GENERAL VIRGIL BĂDULESCU” din Miercurea-Ciuc, dar şi de colegii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna.

După cum a fost organizat şi în anii anteriori, stagiul de pregătire are şi un caracter internaţional, în acest an confirmând participarea două echipe de poliţişti ale structurilor de intervenţie din Slovacia şi Republica Moldova.

Pentru exemplificarea unora dintre activităţile desfăşurate şi pentru sublinierea importanţei acestora, miercuri 30 iunie 2020, începând cu ora 12:00, echipele participante vor efectua exerciţii şi trageri demonstrative, în poligon

Articolul precedentSfaturi pentru protejarea bătrânilor și copiilor în zilele caniculare
Articolul următorBilanț coronavirus 29 iunie: 73 de cazuri noi și 6 decese, în ultimele 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.