Marţi, 30.10.2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă un spectacol original creat de Viorel Cioflică după o schiţă de Woody Allen.

Ultima Dilemă a lui Socrate este un spectacol construit într-un registru satiric şi cu note ironice fine. Având ca personaj central pe marele gânditor antic Socrate, părintele filosofiei, spectacolul propune un episod alternativ care prezintă ultimele dialoguri cu discipolii săi în aşteptarea tranşării de către comunitate a cazului său. Aflat într-un moment de cumpănă al vieţii sale, Socrate este susţinut de către soţia sa, Xantipa, care ţine neaparat să aibă şi ea ceva de spus. Sunt evocate cu mult umor episoade şi întâmplări din viaţa filosofului care scot în evidenţă modul său original de a gândi şi de a fi. Despre posibilele reacţii ale concetăţenilor săi la învăţăturile sale istoria nu ne spune prea multe, dar le putem imagina după modul în care se dezleagă ultima sa … dilemă cu skepsis.

Biletele – 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor începând de Vineri, 026.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;