Primăria Sebeș  nu mai are bani ! Edilul  Dorin Nistor  vrea să îndatoreze Sebeșul cu peste 12 milioane de euro, după ce a cheltuit alte milioane de euro pe flori și petreceri.

Situație critică fără precedent la Sebeș. Municipalitatea a ajuns la fundul sacului. Primarul vrea să propună spre adoptare consilierilor locali, în ședința ordinară de joi, 28 noiembrie, un împrumut în valoare de 59.850.000 de lei, pentru amenajarea unor străzi și pentru partea de cofinanțare la lucrările Liceului Tehnologic.

 

Este vorba de peste 12 milioane de euro, sumă cu care Dorin Nistor  vrea să îndatoreze orașul la final de mandat. Un împrumut indecent de mare, semn că nu mai sunt bani. Semn că au fost cheltuiți până la ultimul!

” Îi solicit primarului Dorin Nistor să renunțe la acest proiect până nu vor fi consultați oamenii din Sebeș cu privire la acest împrumut! Adică să demarăm un referendum local pentru a afla opinia oamenilor. Primarul se află la final de mandat și pare să nu conștientizeze la ce povară financiară angajează cetățenii de aici.

În cazul autolaboratorului de monitorizare a aerului, care valora doar 250.000 de euro, adică o sumă mult, mult mai mică decât acest împrumut, Dorin Nistor a organizat un referendum pentru a vedea dacă oamenii sunt de acord. Îi solicit să își păstreze aceeași scrupulozitate și acum. Să nu demareze niciun împrumut de o asemenea valoare, care îi va îndatora serios pe oamenii din Sebeș în viitor.” – susține Radu Cristian , consilier local Sebeș.

Primăria Sebeș este una dintre cele mai bogate administrații locale din țară și tot odată orașul cu cea mai mică rată a șomajului. Peste 1.300 de firme într-o localitate cu o populaţie de doar 32.000 de locuitori şi o rată a şomajului sub 2%. Ani la rând conturile Primăriei Sebeș au fost burdușite de bani care se pare că au fost cheltuiți fără socoteală. Doar ultimele zile ale orașului au costat peste 100.000 de euro!

5 COMENTARII

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative.
    I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.
    Numerous people will be benefited from your writing.
    Cheers! Liverpool Kläder

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here