Polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat tatăl. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru violență în familie.

 

La data de 02 februarie 2021, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, de către un bărbat de 85 de ani, din comuna Meteș, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, fiul bărbatului, în vârstă de 52 de ani, l-ar fi lovit cu pumnii, în spate.

 

Față de agresor, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de tatăl său.

Sursa: Realitatea de Alba

32 COMENTARII

  1. The wig hair quality is very good, just like the real one, it is very suitable for people with low hair volume, very satisfied

  2. Great article and right to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you people have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here