Începând cu data de 17.01.2020, doamna judecător Oana Maria Petraşcu a fost delegată  în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen.

            Doamna judecător Oana Maria Petraşcu completează echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia urmând ca, alături de domnul preşedinte Liviu Gheorghe Odagiu şi domnul vicepreşedinte Aurelian Gheorghe Mocan, să exercite atribuţiile manageriale specifice, în scopul organizării eficiente a activităţii Curţii de Apel Alba Iulia.

            Doamna judecător Oana Maria Petraşcu are o vechime în funcția de judecător de 19 ani, a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia în anul 2007 iar din data de 06.03.2019 deține funcția de Președinte al Secției Penale a instanței. Născută în Alba Iulia, a început cariera de judecător la Judecătoria Gherla în anul 2000, a continuat la Judecătoria Năsăud apoi la Judecătoria Sebeș iar din 2006 la instanța superioară, Tribunalul Alba, unde a funcționat până la promovarea la Curtea de Apel Alba Iulia.

Postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia a devenit vacant în data de 01.01.2020, după ce domnul judecător Emil-Adrian Hancaş, care deţinea funcţia de vicepreşedinte al instanţei din 16.05.2018, a promovat la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, fiind al patrulea judecător din cadrul Curții de Apel Alba Iulia care ajunge în ultimii 3 ani la instanța națională supremă, după Marius Ionel Ionescu în 2017, Alexandra Iuliana Rus și Andrei Rus in 2018.

            Echipa managerială și colegii din cadrul Curții de Apel Alba Iulia îi mulțumesc domnului judecător Adrian Emil Hancaș pentru implicarea sa activă în cadrul instanței noastre, atât în asigurarea unui act de justiție de calitate, cât și în alte activități importante pentru instanță și justițiabili desfășurate cu succes în calitate de vicepreședinte, de judecător delegat la Biroul de informare și relații publice dar și de coordonator al implementării la nivelul Curții de Apel Alba Iulia a aplicațiilor informatice Dosar Electronic si Transmitere Documente Securizat.

24 COMENTARII

 1. Знаете ли вы?
  Среди клиентов древнеримского афериста был император Марк Аврелий.
  Один из старейших музеев Амстердама находится в церкви на чердаке.
  Первый футбольный трофей после начала пандемии коронавируса был разыгран в Таджикистане.
  Битву русских дружин и монголо-татар возле леса отмечают сразу в трёх селениях.
  В игре про выгорание отражён печальный личный опыт главного разработчика.

  0PB8hX

 2. Знаете ли вы?
  В Чехословакии и СССР был свой «поцелуй победы».
  Водитель ледового комбайна стал звездой единственного матча НХЛ, в котором принял участие.
  Владелец вернул похищенную картину Пикассо почтой, не найдя покупателей.
  По выбору Утёсова дорога на Берлин шла то через Минск, то через Киев.
  Убийца с руками-клешнями избежал тюрьмы, но позже сам был убит.

  http://www.arbeca.net/

 3. I simply want to tell you that I am just very new to blogging and truly liked this blog. Probably I’m going to bookmark your blog post . You really have exceptional posts. Thanks a lot for sharing your webpage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here