Apar detalii cutremurătoare în cazul celor două femei ucise de rechin în Egipt, între care și o româncă.

Au apărut detalii tulburătoare în cazul femeilor ucise de rechin în stațiunea Sahl Hasheesh, din Egipt. Una dintre victime este româncă, cealaltă austriacă. 
Cele două atacuri s-au produs la 600 de metri distanță unul de celălalt. Femeia din Austria a fost sfâșiată sub privirile îngrozite a sute de oameni, iar unii turiști aflați în aceeași stațiune au povestit cum s-a întâmplat totul.

Un turist român care a văzut momentul în care femeia din Austria a fost atacată de rechin susține că aceasta înota singură în stânga pontonului de la hotelul Tropitel, în stațiunea Sahl Hasheesh, iar salvamarii din zonă ar fi fost atenționați de o fată, chiar înainte de tragedie, că în apă se află un rechin, doar că aceștia nu au crezut-o.

 

„Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark (Rechin! Rechin! Este un rechin!)”, iar răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin (nu, este un delfin!)”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin”, a povestit turistul român, pentru un post TV.

La scurt timp însă, femeia a fost atacată de un rechin, iar sutele de turiști aflați acolo au intrat în panică, spune bărbatul.

 

„Au început să alerge foarte mulți salvamari care păreau destul de speriați, panicați, înspre capătul pontonului. Au început să vină grupuri foarte mari de turiști. Foarte multe femei plângând în hohote, trecând pe lângă mine în fugă”, a mai spus tânărul.