Polițiștii din Jidvei au reținut doi tineri din comună care au provocat scandal și i-au agresat pe membrii unei familii. Alături de ei mai sunt cercetate 3 femei care au participat la scandal.

La data de 8 septembrie 2020, polițiștii din Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 30 și 34 de ani, din localitatea Veseuș, comuna Jidvei, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în zilele de 28 august și 5 septembrie 2020, pe fondul unui conflict avut cu membrii unei familii vecine, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței acestora și ar fi agresat o femeie și un bărbat. Cei doi bărbați ar fi fost însoțiți, în curtea locuinței, de 3 femei, de 52, 31 și 18 ani, care ulterior ar fi participat și la scandalul care s-a mutat în stradă.

Față de femei, cercetările sunt continuate pentru violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de azi, 9 septembrie, cei doi bărbați vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.