Poliţiştii din Doştat i-au reţinut pe doi bărbaţi din comună care sunt cercetaţi pentru fapte de lovire sau alte violenţe. Cei doi, tată şi fiu, ar fi pătruns, cu oile, pe terenul unor localnici, iar în momentul în care au fost atenţionaţi de aceştia ar fi devenit agresivi.

Luni 01 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doştat au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 55 de ani, din Doştat şi faţă de fiul acestuia, în vârstă de 26 de ani, care sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de sâmbătă, 30 martie, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe un teren ce aparţine unor persoane din municipiul Sibiu, care au o casă de vacanţă în Doştat, ar fi avut o discuţie în contradictoriu, cu proprietarii terenului, doi bărbaţi cu vârste de 50 respectiv 52 de ani.

Ulterior, cei doi ciobani ar fi devenit agresivi şi le-ar fi aplicat celor doi proprietari mai multe lovituri, cauzându-le leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare, conform concluziilor medico – legale, 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale respectiv 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 2 aprilie, cei doi reţinuţi să fie prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.