În municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud, Poliţia Municipiului Aiud a organizat o acţiune cu efective mărite. În urma acțiunii au fost aplicate 59 de amenzi, reținute 4 permise de conducere și identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La data de 16 mai 2019, Poliţia Municipiului Aiud împreună cu Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţişti din Aiud au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier, de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice dar și de jandarmi.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 135 de persoane, controlate 105 autovehicule şi confiscate bunuri în valoare de 1.462 de lei.

Au fost constatate 59 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 18.242 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 56 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și 3 la Legea 12/1990.

De asemenea, poliţiştii identificat 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.