Răzbunarea pe fosta soție l-a băgat la răcoare

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat din Zlatna care este cercetat pentru distrugere, instigare la distrugere și amenințare. Și-ar fi amenințat fosta soție, i-ar fi tăiat cauciucurile mașinii și l-ar fi instigat pe un tânăr din Zlatna să facă același lucru. Polițiștii au făcut două percheziții.

 

La data de 31 martie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat de 33 de ani, din Zlatna, ca persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de amenințare, distrugere și instigare la distrugere precum și pe un bărbat de 30 de ani, din Zlatna, care este bănit de distrugere.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 09/10 decembrie 2020, pe fondul unor neînțelegeri cu fosta sa soție, i-ar fi înțepat anvelopele autoturismului care se afla  într-o parcare din Alba Iulia.

Ulterior, bărbatul l-ar fi determinat pe un cunoscut, un tânăr de 30 de ani, din Zlatna, să facă același lucru, iar în noaptea de 21/22 martie acesta din urmă ar fi distrus, prin înțepare, toate cele 4 anvelope ale autoturismului femeii.

Totodată, în sarcina bărbatului s-au reținut că, în cursul lunilor februarie și martie 2021, cu ocazia unor convorbiri telefonice avute cu fosta sa soție, ar fi amenințat-o.

Ieri, 31 martie, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții la domiciliile celor doi bărbați.

Față de bărbatul de 33 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 aprilie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de tânărul de 30 de ani, cercetările sunt continuate pentru distrugere.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA încercat să-și ”convingă” soția să se întoarcă acasă cu ajutorul unui spray lacrimogen
Articolul următorJaf termitat prost! Nici nu a reușit să spargă seiful s-a și ales cu dosar penal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.