Un consilier Local din Sebeș cere public edilului să renunțe la petrecerile și chefurile costisitoare și să redirecționeze banii pentru sănătatea. În bugetul primăriei Sebeș există în continuare sume importante de bani alocate serbărilor și manifestărilor publice.
” În urmă cu o lună de zile am înregistrat la Primăria municipiului o solicitare de rectificare a bugetului pentru relocarea fondurilor alocate evenimentelor, petrecerilor, așa numitelor chermeze în favoarea sistemului sanitar. Cu atât mai mult cu cât trăim o perioadă de pandemie pe care umanitatea nu a mai cunoscut-o.
Din păcate, nici până astăzi nu am primit un răspuns. De atunci s-au scurs mai mult de 30 de zile iar analiza celor din Executivul Primăriei Sebeș nu a mai venit. Nici nu mai reclam legalitatea aici cât bunul simț.
Cum să te mai gândești azi să păstrezi bani PUBLICI pentru petreceri când în lume toate marile concerte s-au anulat? Sau la Sebeș domnului primar încă îi arde chefuri costisitoare pe spinarea sebeșenilor? Cum să nu operezi rectificări urgente pentru finanțarea sistemului de sănătate? E o luptă contra cronometru pentru viață cu un inamic invizibil, cu un virus despre care lumea medicală nu știe foarte mult iar orice RESURSĂ contează!
În al doisprezecelea ceas vă cer, domnule primar, în numele oamenilor din Sebeș, TREZIȚI-VĂ! Dați banii de petreceri spitalelor și gândiți o strategie de dezvoltare a mediului economic de aici, atât de vital și el!” a declarat Radu Cristian, consilier local. 

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here