Pe ce se va cheltui bugetul local al Municipiului Alba Iulia pe anul 2021? Cum vor arăta străzile, aleile, trotuarele, în zona în care locuiesc? Care sunt problemele concrete cu care mă confrunt în comunitatea din care fac parte? Cum pot contribui la dezvoltarea zonei în care locuiesc cu idei, inițiative și soluții? Dacă aveți astfel de întrebări, Primăria Alba Iulia vă îndeamnă să participați activ la procesul de decizie pentru cheltuirea banilor publici în 2021,  în acord cu nevoile locale. 

Proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 este în dezbatere publică pe site-ul primăriei: https://www.apulum.ro/ro/pdf6/Proiect_buget_2021_22032021_2.pdf

Propunerile concrete pentru structurarea bugetului local pe anul 2021 pot fi depuse până în data de 5 Aprilie, pe adresa de email [email protected] 

Administrația locală își reafirmă susținerea pentru idei inspirate, care să fie metamorfozate în proiecte cu rezultate utile și pe termen lung pentru Alba Iulia. 

Plus de asta, Primăria Alba Iulia va continua și în 2021 exercițiul democratic al bugetării participative. Este una dintre pârghiile prin care cetățenii pot participa activ, deschis și transparent la cheltuirea fondurilor publice într-un mod cât mai just.

 

Departamentul de comunicare din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia

Sursa: Realitatea de Alba