Astăzi, în vestul, centrul şi nordul ţãrii, valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua anterioară, apropiindu-se de cele normale datei, iar cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua în Banat, local în Transilvania, Crişana şi la munte.

În restul teritoriului vremea va fi în continuare deosebit de calda pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade.*** In Bucuresti, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, iar temperatura maxima va fi de 21…23 de grade.

Maine, vremea se va raci în toate regiunile, astfel ca regimul termic va fi caracterizat de valori, în marea lor majoritate, apropiate de cele normale datei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 18 grade. Cerul va va avea înnorari şi local va ploua, cu o probabilitate mai mare în sud-sud-est.

In Bucuresti, vremea se va raci faţa de vineri şi va deveni în general închisa. Temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare spre seara. Dimineata 9-10 grade si temperatura maxima 17…18 grade.

Duminica, valorile termice vor continua sa scada, astfel ca vremea va fi rece pentru aceasta perioada în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade. Vor fi înnorãri îndeosebi în prima parte a zilei, în sudul şi estul teritoriului unde, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. La munte, trecator pot fi precipitaţii mixte.

In Bucuresti, vremea va continua sa se raceasca. 8-10 grade dimineata si in jur de 15 grade la amiaza, Cerul va avea înnorari mai ales în prima parte a zilei, când şi probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata.