Profilerul Paul Herinean a analizat miscările lui Vladimir Putin, care apare într-o filmare în care se clatină serios. Specialistul susține că președintele rus nu simulează și că tremuratul este cât se poate de real.

 

„Se vede în imagini cât se poate de clar cum apare tremuratul la piciorul drept, după care încearcă să se deplaseze și se dezechilibrează. Teoria spune că picioarele sunt membrele care trădeaza adevărul. La Vladimir Putin e clar că se dezechilibrează. În aceste imagini, Putin nu simulează, ci tremuratul este real.

Inițial am crezut că este ceva regizat, pentru că, de obicei, mesajele de la Kremlin sunt atent verificate și mi-a fost greu să cred că sunt imagini reale.

 

Logica ar fi că vine să stopeze zvonurile despre starea de sănătate, dar nu îi iese. Se vede și că, după ce dă mâna cu Alexandr Lukașenko, este pentru prima dată când acesta îl compătimește, acesta îi arată compasiune. Este pentru prima dată că văd astfel de gesturi la președintele belarus Alexandr Lukașenko.

Vladimir Putin nu prea mai are încotro, lumea va afla de boala lui. Lukașenko e captiv, dacă dispare Putin, dispare și el.

 

L-am ascultat cum vorbește, deși nu știu limba rusă, este coerent, transmite mesajele bine”, a declarat profielrul în emisiunea „Controversat”.