Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost invitat să participe la ediția a III-a a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin”, care va avea loc în perioada 30 septembrie – 7 octombrie 2018 la Timișoara.

În cadrul acestui festival, trupa Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va susține în data de 1 octombrie 2018, orelel 11.30, pe scena Casei Tineretului din Timișoara, spectacolul „Capra cu trei iezi”.

Capra cu trei iezi, o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși Prichindel din Alba Iulia, aduce în scenă un spectacol surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. O poveste care încântă publicul, indiferent de vârstă, în care regăsim povețele pe care Ion Creangă a vrut să le transmită. O piesă îmbogățită cu personaje noi, construită pe un scenariu cu foarte mult umor, o scenografie cu puternice accente tradiționale românești și acorduri vesele. Cei trei iezi cucuieți ne invită să ținem piept împreună lupului cel rău… !!!”

După o dramatizare de Cristian Pepino, spectacolul este realizat din punct de vedere regizoral de Teodora Popa, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic și Viorica Boda, scenografia – Marian Sandu, muzica – Levente Szöcs, distribuția – Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic, Teodora Popa, Tudor Cristian Popa și Cristian Bojan, Rareș Bogdan Porca , regia tehnică – Elena Madaras , lumini – Călin Popa și Ovidiu Tămășan, sunet – Florin Andrea, mașiniști – Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer, croitorie -Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia. Manager Ioana Bogățan.

Spectacolul nostru a fost mult aplaudat pe scenele din alte festivaluri din țară. Ne dorim ca și la Timișoara să-i încântăm pe cei mici, răsplătindu-ne, la rândul lor, cu ropote de aplauze.