Poliţiştii din Zlatna, împreună cu  RAR –ul, acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor

Poliţiştii din Zlatna, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 4 autoturisme care prezentau defecțiuni dar și un bărbat care efectua transport ilegal de persoane.

La data de 03 noiembrie 2020, poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Zlatna, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, din care 4 pentru defecțiuni tehnice și au reținut trei certificate de înmatriculare.

De asemenea, un bărbat de 45 de ani, din Zlatna, a fost depistat în timp ce efectua un transport de persoane, fără a fi autorizat în acest sens.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi, iar ca și măsuri complementare au dispus reținerea certificatului de înmatriculare și imobilizarea autovehiculului.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA furat o bicicletă din fața unui magazin și a ascuns-o într-un microbuz
Articolul următorBăut bine de dimineață, s-a urcat la volan și a dat nas în nas cu poliția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.