Poliţiştii din Alba caută un bărbat care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Update: Bărbatul de 42 de ani, dispărut seară trecută de la domiciliul său din Alba Iulia a fost găsit în stația CFR Câmpia Turzii. Starea lui este bună. Nu pare să fi fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 7 octombrie 2019, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 octombrie 2019, fratele său, STERP DUMITRU, în vârstă de 42 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt următoarele:

– înălţime aproximativ 1,40 m,
– greutate 60 de kg,
– păr șaten,
– ochi căprui,

La data plecării, acesta purta pantaloni negri, bluză gri, căciulă și un rucsac.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării bărbatului, acesta fiind dat în urmărire, însă, până în prezent, nu a fost găsit.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

18 COMENTARII

Comments are closed.