În perioada Sărbătorilor Pascale, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Poliţiştii au intervenit la 192 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat 462 de amenzi și au reținut 17 permise de conducere.

 

În perioada 30 aprilie – 3 mai 2021, peste 160 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a criminalității economice, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

 

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţiști locali, astfel că în această perioadă, în judeţul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere grave. 

 

În această perioadă, au fost constatate 462 de abateri contravenţionale, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 110.940 lei, au fost reţinute 17 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. 

S-a intervenit la 192 de evenimente, din care 183 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112, iar poliţiştii au constatat 65 de infracţiuni.

Sursa: Realitatea de Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here