Peste 1.800 de locuri în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne!

Poliția Română continuă activitatea de recrutare candidaţi, bărbaţi și femei, pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea septembrie – octombrie 2021, astfel:

I. Instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne:

1.Școala de Agenți de Poliție,,Vasile Lascăr’’ Câmpina – 1.292 locuri;

2.Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca, – 300 locuri;

3.Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 225 locuri.

Cererile-tip de înscriere la concursul de admitere vor fi adresate domnului inspector șef și vor fi completate de către candidat în mod lizibil, semnate și transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: [email protected], în perioada 02-14.09.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

La primirea cererii-tip de înscriere, persoana cu sarcini de recrutare atribuie candidaților codul unic de identificare, o scanează și o comunică, la adresa de e-mail indicată, candidaților.

Cererea va fi însoţită de cartea de identitate (copie)

Data şi ora limită de inscriere: 14.09.2021, ora 16:00.

Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare se vor depune, în volum complet, de luni până vineri, în intervalul orar 1200-1500, până la data de 22.09.2021.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală

Documentele necesare pentru înscriere se găsesc pe site–ul instituției http://bv.politiaromana.ro (anunt unități de învățământ postliceal).

ATENTIE!!! Se impune verificarea permanentă şi atentă a paginii de Internet a I.P.J. Brașov, http://bv.politiaromana.ro Secţiunea Cariera – Admitere, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la admitere se va realiza prin această modalitate.

Relaţii suplimentare se pot obţine, zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brașov, la telefon 0268/407500 interior 20361 și 20362, sau la adresa de internet http://www.bv.politiaromana.ro

TOATE INFORMAȚIILE PRIVIND PLANIFICAREA LA TESTAREA PSIHOLOGICĂ ȘI ALTE ACTIVITĂȚI LEGATE DE RECRUTARE VOR FI POSTATE PE ADRESA http://www.bv.politiaromana.ro.

 

Articolul precedentNoile măsuri de siguranță pentru prevenirea infectării cu COVID-19 în școli, stabilite de CNSU – DOCUMENT
Articolul următorPolițiștii, de vorbă cu elevii. Ce le-au transmis aceștia cu privire la noul început de an școlar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.