Peste 10.000 de porții de mâncare pregătite pentru cei ce sărbătoresc Ziua Națională la Alba Iulia

 A început forfota pregătirii de  Ziua  Națională  a României în Capitala Marii Uniri . Autoritățile  locale  vor că și în acest an, cei care sărbătoresc 1 decembrie în Cetatea Marii Uniri, să poată participa la tradiționala masă populară .


Peste 10.000 de porții de fasole și cârnați urmează să fie pregătite pentru cei ce vor fi prezenți în Alba Iulia la un an după Centenarul Marii Uniri.

Autoritățile au precizat că de Ziua Națională, la Alba Iulia, se vor lua toate măsurile pentru asigurarea în bune condiții a accesului oamenilor în oraș și zonele în care se vor desfășura evenimentele.

Bugetul pentru organizarea manifestărilor de Ziua Națională în acest an la Alba Iulia este de aproximativ 750.000 de lei, prin contribuție comună a Primăriei și Consiliului Județean Alba.

 

 

Articolul precedentTinerii coregrafi promovați la Sibiu în cadrul a două evenimente de gală organizate de Teatrul de Balet
Articolul următorViaţa a mii de români este în pericol. Medicamentele pentru cancer din spitale sunt pe terminate, iar stocurile aproape zero

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.