La data de 27 noiembrie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe strada Parângului din Alba Iulia.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și au dispus suspendarea permisului de conducere.

Cinci ore mai târziu, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui nou accident rutier, pe aceeași stradă.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că același bărbat, în timp ce conducea același autoturism, a lovit un alt autoturism parcat în fața unui imobil.

De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și tânărul a fost condus, din nou, la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat.

 

Sursa: Realitatea de Alba