În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 6 percheziţii la persoane bănuite de furtul unui autoturism. În luna august a anului 2020 ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism în valoare de 20.000 de euro. Trei persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 17 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 6 percheziţii, toate în judeţul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism şi la sediile unor societăţi comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că la sfârşitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, din parcarea unui bloc de locuinţe din municipiul Alba Iulia.

Cele 3 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigaţii criminale, participă poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

UPDATE – Cele 3 persoane vizate de ancheta privind furtul unui autoturism vor ajunge la sediul IPJ. In urma perchezițiilor efectuate azi de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Alba, la persoane bănuite de furtul unui autoturism, au fost identificate și indisponibilizate mai multe componente de autoturisme în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale. Trei persoane au fost conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri. Cercetările sunt continuate.