Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat și-a agresat fizic soția, fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În ziua de 11 ianuarie, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.UA.U. 112, de către o femeie din municipiul București, cu privire la faptul că sora sa din comuna Greaca, județul Giurgiu, are un conflict cu soțul său.

În temeiul sesizării, polițiștii Secției nr. 7 Băneasa s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o femeie care a relatat faptul că în ziua de 11 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii, a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 35 de ani.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

27 COMENTARII

  1. I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and absolutely enjoyed this web site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You surely come with tremendous articles. With thanks for sharing your web site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here