Orban face anunțul așteptat: Acord în coaliție pentru PNDL 3 în valoare de 50 miliarde lei

Ionel Dancă este în asentimentul lui Ludovic Orban și anunță „Vești bune pentru proiectele de dezvoltare a comunităților locale”. „Ne-am asumat obligaţia conducerii PNL şi a Guvernului PNL de a sprijini toate proiectele comunităţilor locale conduse de primarii liberali şi a judeţelor conduse de preşedinţi de Consilii judeţene ai PNL”, a transmis Dancă.

„Vești bune pentru proiectele de dezvoltare a comunităților locale! Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că s-a ajuns astăzi la un acord în coaliția de guvernare pentru demararea noului program național de dezvoltare locală – PNDL 3, în valoare de 50 miliarde de lei.

Ludovic Orban: Am agreat în coaliție lansarea programului PNDL 3, de o valoare de aproximativ 50 de miliarde, într-un plan multianual, cu emiterea actului normativ în decursul acestui an, urmând să înceapă procedurile de selecție, pe baza criteriilor și procedurilor, stabilite prin normele metodologice.

Lansarea noului PNDL 3, cu o alocare substanțială pentru următorii ani, a fost solicitată de mai multe ori de Președintele PNL, Ludovic Orban, încă de la inceputul acestei guvernări, și ne așteptăm ca acest program să fie inițiat chiar din această toamnă.

Ne-am asumat obligaţia conducerii PNL şi a Guvernului PNL de a sprijini toate proiectele comunităţilor locale conduse de primarii liberali şi a judeţelor conduse de preşedinţi de Consilii judeţene ai PNL. #NeTinemDeCuvant”, a transmis Ionel Dancă.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAtenționare de călătorie în Spania – vreme extremă: Cod ROȘU de caniculă și furtuni. Anunțul MAE
Articolul următorCîțu: „Suma alocată suplimentar Ministerului Transporturilor este de aproximativ 625 de milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.