O remorcă cu lemne, indisponibilizată de polițiști

Potrivit IPJ Alba, în urma unui control în trafic, polițiștii din Vințu de Jos au indisponibilizat 13 metri cubi de material lemnos și remorca cu care erau transportați. În documentele prezentate la control era menționat un alt mijloc de transport.

La data de 1 februarie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Valea Vințului, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Bistra, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat că în documentele de însoțire a celor 13,5 metri cubi de material lemnos era menționat un alt mijloc de transport, motiv pentru care, în urma măsurării materialului lemnos, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Valea Ampoiului, întreaga cantitate a fost indisponibilizată.

Măsura indisponibilizării a fost luată și față de remorca cu care era transportat materialul lemnos.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport, cu orice mijloace, al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi neînsoțite de documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de art. 68 din Legea 46/2008.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA plătit cursa unui taximetru cu valută falsă. Cât va sta la închisoare „clientul”
Articolul următorAlimentele care îți țin rinichii sănătoși dacă le consumi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.