Seratele bibliotecii

Joi 20 septembrie 2018, începând cu orele 18:00, la sala de lectură a bibliotecii județene va avea loc o nouă întâlnire cu părintele Pimen, în cadrul proiectului ,,Seratele bibliotecii”.

Tema întâlnirii de va fi ,,Despre credință”, o temă extrem de generoasă ce va stârni discuții și dezbateri de larg interes, ea putând fi abordată din diverse perspective.

Ca de fiecare dată, dialogul pe o temă propusă chiar de cei prezenți, se va împleti în mod fericit cu muzica, fiecare participant putând să își aducă aportul propriu la derularea întregii manifestări culturale.

Proiectul ,,Seratele bibliotecii” este un parteneriat dintre o instituție publică de cultură, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și o organizație neguvernamentală, Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena” ambele având un scop comun, acela de a crea o oportunitate membrilor comunității județului Alba de a-și susține ideile și opiniile într-un cadru adecvat unui dialog benefic și plin de învățăminte.

De-a lungul timpului seratele bibliotecii au devenit întâlniri culturale periodice și au strâns la un loc persoane dornice să comunice și să-și îmbogățească cultura generală.