Marți, 24 septembrie 2019, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc întâlnirea din această lună a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”.

Clubul se adresează tuturor celor interesați de acest gen literar, indiferent de vârstă sau ocupație, și se va desfășura sub forma unor ateliere de creație coordonate de scriitorul albaiulian Lucian Dragoș Bogdan.

La această ediție a clubului, tema discutată va fi Primul contact, temă ce a fost propusă de membrii clubului la ediția anterioară.

„SF, Fantasy & Horror Club Alba” le va da prilejul celor prezenți să discute și alte teme de interes și să comenteze cărțile recomandate: Sfârșitul copilăriei de C. Clark și Soarele Gol de Isaac Asimov.

În această atmosferă de discuții, analiză și dezbateri, participanții își pot prezenta propriile creații literare sau artistice și pot primi sfaturi și îndrumări de la scriitori deja consacrați ai genului.

Întâlnirea lunii septembrie a clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba” se va deschide cu cunoașterea noilor participanți și se va încheia cu stabilirea temei pentru luna viitoare.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror.

Proiectul face parte din programul 1. USERS/1.17 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului SF, Fantasy și Horror.