Un șofer din județul Alba a fost implicat într-un accident rutier petrecut luni dimineața pe DN 14 în județul Sibiu. Acesta ar fi lovit cu mașina o fetiță de 10 ani și a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut în localitatea Șura Mare.

În timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, o minoră în vârstă de 10 ani, localnică, a fost acroșată de o autoutilitară condusă pe direcția Șura Mare – Mediaș.

Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat și oprit pe DN 14, în orașul Copșa Mică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat negativ.

Fetița a fost transportată la spital conștientă.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Potrivit serviciului de ambulanță, fetița prezenta un traumatism cranio-facial, traumatism membru inferior drept și de șold stâng. A fost transportată la spital, în stare stabilă.

Potrivit unor surse, șoferul implicat în accident este din Alba Iulia.

Sursa: Realitatea de Alba