Primăria Alba Iulia lansează în consultare publică  Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale și similare desfășurată în Zona 1 – Lot 1 Alba Iulia a județului Alba, în baza Contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 61/18.04.2019.

 

                      Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcția juridică, administrație publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la elaborarea Proiectului de Hotărâre privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale și similare desfășurată în Zona 1 – Lot 1 Alba Iulia a județului Alba, în baza contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 61/18.04.2019.

                        Etapa de consultare a cetățenilor se desfăşoară în perioada 27.05.2021 – 12.07.2021.

                     Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiectul de hotărâre,  se pot  depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se face referire, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură. sau în format electronic pe adresa de e-mail:  [email protected]  în perioada: 28.06.2021-12.07.2021,ora.16.00.

                     Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

                     Dezbaterea publică, va avea loc în data de 13.07.2021, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, ora 12.00

Sursa: Realitatea de Alba

5 COMENTARII

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here