Liderul cecen Ramzan Kadîrov stârnește din nou hohote de râs, cu cea mai nouă filmare postată pe canalele de socialmedia. Cel supranumit comandantul trupelor TikTok este prezentat într-un peisaj alpin, incercând să reproducă o scenă ce amintește de filmele cu Rambo.

 

Liderul cecen Ramzan Kadîrov stârnește din nou hohote de râs, cu cea mai nouă filmare postată pe canalele de socialmedia. 

Kadîrov, care a fost deseori ironizat pentru mesajele sale video, apare în postură de supererou militar, cu o armă automată în mână, într-un defileu pustiu. La un moment dat, liderul cecen deschide focul demonstrativ, tragând în aer, iar la final zâmbește.

 

 

 

 

Kadîrov este deseori ironizat fie pentru mesajele sale, care detonată un vocabular sărăcăcios, fie pentru diverse filme care stârnesc mai degrabă râsul prin încercarea de automitologizare.

Și trupele lui Kadîrov care au fost trimise să lupte în Ucraina au provocat reacții asemănătoare, în urma unor filmări care-i arată tragând la întâmplare în semafoare sau în diverse situații care par izolate de zona de conflict.