Intervenție spectaculoasă a angajaților Electrica din Alba. A fost nevoie de sprijinul șenilatelor de la ISU Câmpeni pentru remedia mai multe linii electrice doborâte de fenomenele meteo. 
În cursul acestei dimineți, mai multe comune din zona Munților Apuseni (Mogoș, Bucium, Întregalde, Bistra, Lupșa), precum și două localități din partea sudică a județului (Tonea, Mugești) au fost afectate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, datorită condițiilor meteo nefavorabile.
” Vreau să mulțumesc electricienilor care au făcut eforturi deosebite în niște condiții meteo destul de aprige precum și ISU Câmpeni pentru ajutorul acordat. Încercăm să intervenim cât mai prompt în toate solicitările indiferent de vreme pentru ca oamenii să nu aibe de suferit” a spus Marius Ceteraș, director Electrica 
În urma intervenției echipelor SDEE Transilvania Sud (Electrica), treptat toți cei 2.592 de consumatori afectați inițial au fost realimentați cu energie electrică, astfel că în prezent nu mai există probleme în alimentarea cu energie electrică în aceste zone.