La data de 1 august 2022, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au intervenit pe o stradă din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că mai multe persoane se manifestă violent.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un tânăr de 26 de ani, din Blaj, ar fi început un scandal, în timp ce se afla pe o stradă din Blaj, împreună cu o tânără de 23 de ani, din Blaj, după ce s-ar fi întâlnit cu fosta concubină, de 20 de ani, din municipiu, care era împreună cu un bărbat de 30 de ani, din comuna Sâncel.

 

În urma conflictului tinerii s-au lovit reciproc, motiv pentru care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, iar față de tânărul de 26 de ani polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

 

Totodată, față de acesta polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, interzicându-i să se apropie de fosta concubină.

 

În cursul zilei de azi, 2 august 2022, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

Sursa: Realitatea de Alba