Un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, bănuit că ar fi folosit, fără drept, datele cardului unei persoane, a fost reținut de polițiști. Locuința sa a fost percheziționată.

 

La data de 2 martie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au identificat și reținut un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, ar fi folosit, fără drept, datele unui card bancar care aparține unei tinere și ar fi transferat, în contul său, suma de 900 de lei.

 

Ulterior, ar mai fi încercat să efectueze, în mod fraudulos, alte 17 transferuri.

 

Pentru obținerea de probe, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au percheziționat locuința tânărului.

 

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba