Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 9 decembrie 2022. 

BERBEC 

Partenerii tăi în afaceri vor avea încredere în tine. Acum îi vei putea convinge să accepte multe dintre ideile tale. 

TAUR 

Vei putea transforma o situație nefavorabilă în ceva benefic pentru tine dacă îți dai osteneala să o abordezi cu mai mult calm.

GEMENI 

În această zi, cuvintele vor avea o semnificație specială. Acum vor avea putere magică, așa că ai grijă ce spui și cui.

RAC

Azi vei descoperi ceva nou despre tine. Fii rațional/ă mai presus de orice. E timpul să fii optimist/ă.

LEU 

Va trebui să munciți din greu pentru a vă respecta propriile interese și a nu jigni pe nimeni. Duminică este o zi bună pentru întâlniri.

FECIOARĂ

Va fi util să ascultați sfaturile colegilor. Încercați să vă revizuiți relațiile cu cei dragi, este posibil să fi devenit prea morocănos și critic.

BALANȚĂ 

Situația se va stabiliza și te vei simți din nou stăpânul vieții tale. În zilele următoare, începeți să vă planificați activ vacanța de iarnă.

SCORPION 

Este recomandat să ocoliți situația conflictuală, aveți încredere în intuiția dvs. În weekend, creați confort și ordine acasă, încercați să păstrați pacea în familie.

SĂGETĂTOR 

Încercați să evitați conflictele la locul de muncă. Este posibil să primiți propuneri de afaceri interesante și promițătoare.

CAPRICORN

Unele evenimente pe care le vei percepe inițial drept eșecuri vor duce în cele din urmă la rezultate care vor fi foarte profitabile pentru tine.

VĂRSĂTOR 

Norocul te va însoți atât în carieră, cât și în dragoste. Este adevărat că pentru a atinge scopul, va trebui să renunți la unele obiceiuri, dar orice efort va merita.

PEȘTI 

Munca amenință să ia o parte serioasă din timpul tău și din energie. Nu uita de odihnă. În weekend, încearcă să nu te implici într-o situație conflictuală cu familia ta.