Frații Tate au ajuns din nou, joi dimineață, la DIICOT, unde oamenii legii le verifică sub privirile lor telefoanele mobile și laptopurile pentru a găsi noi dovezi în acest dosar cu implicații la cel mai înalt nivel. La coborârea din duba care i-a adus de la arest, Andrew și Tristan Tate au declarat din nou că nu există dovezi în acest dosar și au negat acuzațiile ce li se aduc.

Este pentru a 2-a zi la rând când cei 2 influenceri asistă, în calitate de martori, la perchiziţiile informatice. Miercuri, procedura a durat aproximativ opt ore.

În timp ce Tristan Tate susţinea că nu există dovezi împotriva sa, Andrew Tate afirm că dosarul procurorilor este gol.

“Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate reporterilor.

 

 

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrăzile pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare.

 

Andrew și Tristan Tate, alături de Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu, sunt în arest din 29 decembrie 2022 și ar putea să rămână încarcerați până pe 27 februarie, după ce Tribunalul București le-a prelungit recent măsura arestării preventive cu încă 30 de zile. În zilele următoare, Curtea de Apel București va decide dacă aceștia rămân în arest sau vor fi eliberați.

 

 

În urmă cu o săptămână, fosta polițistă acuzată că i-ar fi ajutat pe frații Tate să exploateze sexual cel puțin șase tinere, a fost scoasă din arest pentru a fi de față la percheziția informatică a telefonului său mobil. 

 

 

Controversatul influencer Andrew Tate, care este în prezent încarcerat într-o închisoare din România, a trimis primul său e-mail.

 

Fostul kickboxer se plânge fanilor de condițiile improprii pe care le-a găsit în celula sa „mizerabilă”, fără lumină, dar cu „gândaci, păduchi și ploșnițe”, scrie Nypost.com.