Accident mortal în județul Alba, pe DN 67C, pe raza localității Martinie, comuna Șugag! Un motociclist din județul Bihor a decedat, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Șugag. Echipajele medicale ajunse la locul evenimentului rutier au încercat minute în șir să îl resusciteze, însă din nefericire nu au reușit. 

 

Garda de Intervenție Sebeș, dar și echipajul elicopterului SMURD Târgu Mureș au intervenit pentru acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 67C, raza loc. Martinie, comuna Șugag, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. 

 

Conducătorul motocicletei a fost găsit inconștient, astfel că echipajele medicale au început resuscitarea cardio-pulmonară a bărbatului. 
„Din nefericire in urma cu puțin timp din cauza faptului că motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul acestuia”, a transmis ISU Alba.
Polițiștii cerctează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

„La data de 26 iunie 2021, in jurul orei 13:00, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, pe DN 67C, la km 125, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani.

În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat.

Conducatorul autoturismului  a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Alba.

În acest moment traficul se desfășoară pe o bandă.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Alba