Doi cetățeni din Galda de Jos au plantat flori în gropile din șosea, în semn de protest.

ÎNCEPUT DE AN CU PANSELUȚE SI ROȚI RUPTE! Astăzi facem mic protest față de administrația locală care nu face nimic și nu se ocupă cu nimic, deoarece în viziunea lor tot alții ar trebui să facă.

În ultima ședință de consiliu am adus la cunoștință primarului și consiliului local ca există o groapă la întrare în sat foarte adâncă care este un pericol pentru cetățeni, deoarece poate duce la accidente cu urmări mai grave. Primarul îmi spune ca este drum județean și nu tine de el, iar bani din bugetul local nu alocă pentru drumurile „lu alții”.

Păi domnule primar „pe drumurile lu alții” circulă ăia care te-au votat și te-au pus în scaunul acela cald din care văd că nu vrei să mai cobori. Ești obligat moral să rezolvi problema, deoarece cei care te-au votat își rup mașinile în această groapă.

Din câte vedem primarul, în logica lui și a unora, nu este responsabil de nimic, nu trebuie sa facă nimic, atât știe, chefuri și fotbal. RUȘINE PRIMARULUI SI ADMINISTRAȚIEI LOCALE.” – a scris unul dintre protestatari pe pagina sa de socializare.