Florin Cîțu a ABROGAT ordinul care modifică indicatorii carantinării localităților, din cauza căruia a fost schimbat Voiculescu – DECIZIA, publicată în Monitorul Oficial

 

Florin Cîțu a semnat, în calitate de ministru interimar al Sănătății, abrogarea ordinului prin care au fost impuse noi criterii de stabilire a carantinării localităților. Decizia a fost publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial. Documentul retras este cel din cauza căruia a fost revocat ministrul Vlad Voiculescu, dar și secretarul de stat Andreea Moldovan, cea care l-a semnat.

 

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat intenția de a abroga noile reglementări, publicate marți în Monitorul Oficial, la întâlnirea pe care avut-o miercuri seară, la Guvern, cu secretarii de stat din Ministerul Sănătății, imediat după ce preluat interimatul.

De asemenea, premierul își va delega majoritatea atribuțiilor de la Sănătate secretarului de stat Andrei Baciu.

Ordinul semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan, prin care se modificau indicatorii luați în calcul pentru carantinarea localităților, a fost publicat în Monitorul Oficial fără ca premierul să știe ce conține.

 

Articolul precedentVIDEO Culisele statului paralel | Premierul Radu Vasile, o glumă în loc de reformă. Cum a netezit guvernul său drumul spre NATO și UE
Articolul următorOFICIAL Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. Care sunt prioritățile (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.