Și-au dedicat mai mult de jumătate din viață profesiei de jandarm, au trecut prin momente memorabile, au întâmpinat dificultăți, dar au ales să ducă până la bun sfârșit misiunea pe care au început-o. Cei șase subofițeri care astăzi au „pus armele în cui”, au predat ștafeta celor mai tineri, încheind astfel, o lungă dar frumoasă etapă din viață.

Plutonierul adjutant Marton Valer Iosif, plutonierul adjutant șef Prunescu Nicolae, plutonierul adjutant Domșa Nicolae, plutonierul major Năcreală Iosif, plutonierul adjutant șef Uleșan Ioan și plutonierul adjutant șef Irimie Ioan, sunt camarazii noștri, care au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă și care, au dovedit de-a lungul atâtor ani, profesionalism, putere de muncă și determinare în a-și îndeplini cu succes misiunile.” – a declarat reprezentantul Jandarmeriei Alba.

În cadrul unui ceremonial, conducerea unității și-a exprimat recunoștința pentru întreaga carieră și pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea.

Sunt mulți ani pe care i-au pus în slujba jandarmeriei, ani în care, de nenumărate ori, militarii au trecut prim momente dificile, au stat departe de familii și și-au pus în pericol propriile vieți, pentru a-și îndeplini cu succes misiunile. Pentru frumoșii ani, le mulțumim, asigurându-i de toată recunoștința și respectul cuvenite.