Miercuri, 22 mai 2019, în jurul orei 14.00 a avut loc un accident rutier provocat de un șofer neatent, care a părăsit locul producerii acestuia fără să anunțe poliția.

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la faptul că, la spitalul din municipiu se află o femeie care a declarat că ar fi fost victima unui accident rutier.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni de pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, femeia, în vârstă de 40 de ani, din municipiu, ar fi fost acroșată de un autoturism al cărui șofer a efectuat o manevră de mers înapoi, fără să se asigure. Aceasta a suferit leziuni corporale ușoare.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, din Alba Iulia, și-a continuat drumul, fără să anunțe poliția despre producerea accidentului, iar femeia, însărcinată în 29 de săptămâni, s-a prezentat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au depistat pe șofer și l-au testat cu aparatul etilotest, care a evidențiat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale.