EURO 2024: Anglia a trecut la limită de Serbia

Selecţionata Angliei a trecut de naţionala Serbiei, scor 1-0 (1-0), la Gelsenkirchen, în Grupa C a Campionatului European de fotbal.

Anglia a demonstrate că este una dintre echipele care au şanse la câştigarea trofeului. Cu o aprare excelentă, engelzii nu le-au dat şanse sârbilor şi au câştigat meritat.

În minutul 13, Saka a primit o pasă excelentă în banda dreaptă de la Bellingham şi a centrat în faţa porţii de unde acelaşi Jude Bellingham a reluat imparabil cu capul pentru 1-0.

În continuare cele duă echipe s-au anihiliat şi nici Anglia şi nici Serbia nu au avut ocazii clare de gol şi s-a intrat la odihnă cu Anglia în avantaj.

În repriza secundă, Alexander-Arnold a şutat din afara careului, dar mingea a fost boxată de portarul sârb. În minutul 77, Bowen a centrat la colţul lung, Kane a reluat cu capul, dar portarul Rajkovic a avut un reflex şi a respins în transversală.

Serbia a urcat în atac, a dominat, şi-a creat câteva oportunităţi de a înscrie dar nu a reuşit să puncteze. Vlahovic a semnat cea mai mare ocazie a sârbilor. În minutul 82, vârful celor de la Juventus a şutat din afara careului dar Pickford a respins peste poartă.

Un minut mai târziu Birmancevic a şutat din marginea careului, însă vârful Harry Kane a respins din faţa porţii.

În cealaltă partidă a grupei, Danemarca şi Slovenia au terminat la egalitate, 1-1.

Articolul precedentRomânia debutează, astăzi, la EURO 2024 | VIDEO
Articolul următorSalvamont recomandă turiștilor să evite stânele şi zonele cu câini agresivi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.