13 elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au obținut premii și mențiuni la faza județeană a Olimpiadei de Fizică, iar o elevă s-a calificat la faza națională a olimpiadei.

Lotul colegiului militar, coordonat de profesoarele Dorina Filipescu, Laura Ciobanu și Sanda Irimie, a fost format din 16 elevi din clasele IX – XI și a reușit să obțină două premii I, două premii II și două premii III dar și șapte mențiuni.

Eleva caporal Anamaria Șteopoaie (clasa a X-a) s-a clasat pe locul I, reușind astfel să se califice la etapa națională a olimpiadei, iar elevul sergent Vlad Degeu (clasa a XI-a) a obținut premiul I.

Elevul caporal Andrei Moldovan (clasa a X-a) și eleva fruntaș Maria Noja (clasa a IX-a) s-au clasat pe locul II iar elevul caporal Dorin Dunca (din clasa a X-a) și elevul fruntaș George Popa (clasa a IX-a) pe locul III.

Eleva sergent Adelina Lăzăresc, elevii caporal Ioan Tătar, Andrei Zobrinschi, Mircea Ivescu și elevii fruntaș Dumitru Tuță, Emilia Stelea și Cosmin Popa au obținut mențiuni.