O femeie din Alba Iulia trăiește un adevărat coșmar după ce soțul acesteia a plecat cu copilul pe care îl aveau împreună. Motivul este unul halucinant : apartamentul este doar pe numele ei.

Situație tensionată într-o familie din Alba Iulia. Pe motivul unor dispute între soți, bărbatul și-a luat copilul și a plecat la casa părintească. Deși au drepturi egale asupra băiatului de 12 ani, mama susține că nu este lăsată nici măcar să îl vadă. Mai mult soțul acesteia pare să o șantajeze pe femeie cu apartamentul pe care aceasta l-a moștenit de la părinți.

Deși băiatul a fost luat fără nici un drept, iar mama acestuia a făcut mai multe plângeri în acest sens, se pare că instituțiile statului încă nu au nici o reacție.

Din mesajele trimise de bărbat reiese clar șantajul sentimental și presiunea asupra femeii : ” Nici măcar nu ai fost să vezi dacă poți să îl treci sau nu (nr. apartamentul soției). Mihai s-a simțit scos afară din casă de atâtea ori. Nu pot insista să se întoarcă într-o casă care nu ne aparține!”

Mama nu este lăsată să își vadă copilul și susține că acesta este obligat să stea cu bunica acestuia la o distanță de 30 de km de școala pe care o fregventează. Femeia a încercat în nenumărate rânduri să își vadă copilul însă susține că a fost oprită cu brutalitate.

Cei doi părinți au inițiat un proces de divorț însă până la acestă oră nu există o reglementare a situației.  Mama băiatului susține că fiul  este manipulat și abuzat psihic și fizic de tatăl care este cunoscut ca fiind o fire agresivă.